Prosoja Bona 38-12 bez GMO - luz
kod produktu: 47562
marka: ZUBR
Prosoja Bona 38-12 to unikalny białkowo-energetyczny sojowy komponent paszowy, przeznaczony dla zwierząt monogastrycznych.
Wenn Sie das Produkt kaufen möchten oder Informationen zur Verfügbarkeit dieses Produktes wünschen, richten Sie Ihre Anfrage bitte über das Kontaktformular unter “Kontakt” an unser Sales Team.
Opis produktu
NOWOŚĆ!
Prosoja Bona 38-12 to unikalny białkowo-energetyczny sojowy komponent paszowy, przeznaczony dla zwierząt monogastrycznych (drób i trzoda chlewna).
Uszlachetnione, ekspandowane nasiona soi poddane częściowemu, delikatnemu tłoczeniu na specjalnie chłodzonych prasach mechanicznych, minimalizują zawartość czynników antyżywieniowych znajdujących się w surowych nasionach soi przy jednoczesnym zachowaniu wysokiej wartości biologicznej białka i podniesieniu parametrów żywieniowych tłuszczu, węglowodanów i związków chemicznych.
Prosoja Bona 38-12 może stanowić podstawowe źródło białka sojowego w mieszankach paszowych, a optymalna zawartość naturalnie występującego tłuszczu umożliwia ograniczenie dodawanie do mieszanek tego składnika w formie płynnej. Produkt stabilny, powtarzalny pod względem parametrów: białko surowe – 38%, tłuszcz surowy – 12%.
Proces strukturyzacji produktu odzwierciedla się w doskonałych właściwościach osypowych, zwiększających funkcjonalność podczas magazynowania i rozładunku, nie wymagających dodatkowego śrutowania.
Typ: nasiona soi, kondycjonowane, obrabiane hydrotermicznie, ekspandowane, tłoczone, strukturyzowane
Przeznaczenie: białkowo-energetyczny komponent sojowy powstały w wieloetapowym procesie ZUBR, przeznaczony do żywienia zwierząt monogastrycznych: drób i trzoda chlewna
Główne zalety:
- stanowi główny, a nawet jedyny komponent wysokobiałkowy w mieszance paszowej,
- unikatowy proces produkcji eliminuje czynniki antyżywieniowe, ze szczególną dbałością o jakość białka, na każdym jego etapie,
- stabilny produkt o powtarzalnych parametrach: białko surowe – 38% o wysokich parametrach jakościowych (PDI 25,5%, inhibitory trypsyny 3,2 mg), tłuszcz – 12%,
- zawartość naturalnie związanego oleju stanowi źródło energii i ogranicza udział tłuszczu dodawanego do mieszanki paszowej,
- doskonała struktura charakteryzująca się właściwościami osypowymi, zwiększającymi funkcjonalność podczas magazynowania,
- brak udziału substancji chemicznych w procesie produkcyjnym,
- smak, zapach i kolor zachęcający do pobierania
Skład % udział:
• białko: 38%
• tłuszcz: 12%
Opakowanie: luz
Prosoja Bona 38-12 to unikalny białkowo-energetyczny sojowy komponent paszowy, przeznaczony dla zwierząt monogastrycznych (drób i trzoda chlewna).
Uszlachetnione, ekspandowane nasiona soi poddane częściowemu, delikatnemu tłoczeniu na specjalnie chłodzonych prasach mechanicznych, minimalizują zawartość czynników antyżywieniowych znajdujących się w surowych nasionach soi przy jednoczesnym zachowaniu wysokiej wartości biologicznej białka i podniesieniu parametrów żywieniowych tłuszczu, węglowodanów i związków chemicznych.
Prosoja Bona 38-12 może stanowić podstawowe źródło białka sojowego w mieszankach paszowych, a optymalna zawartość naturalnie występującego tłuszczu umożliwia ograniczenie dodawanie do mieszanek tego składnika w formie płynnej. Produkt stabilny, powtarzalny pod względem parametrów: białko surowe – 38%, tłuszcz surowy – 12%.
Proces strukturyzacji produktu odzwierciedla się w doskonałych właściwościach osypowych, zwiększających funkcjonalność podczas magazynowania i rozładunku, nie wymagających dodatkowego śrutowania.
Typ: nasiona soi, kondycjonowane, obrabiane hydrotermicznie, ekspandowane, tłoczone, strukturyzowane
Przeznaczenie: białkowo-energetyczny komponent sojowy powstały w wieloetapowym procesie ZUBR, przeznaczony do żywienia zwierząt monogastrycznych: drób i trzoda chlewna
Główne zalety:
- stanowi główny, a nawet jedyny komponent wysokobiałkowy w mieszance paszowej,
- unikatowy proces produkcji eliminuje czynniki antyżywieniowe, ze szczególną dbałością o jakość białka, na każdym jego etapie,
- stabilny produkt o powtarzalnych parametrach: białko surowe – 38% o wysokich parametrach jakościowych (PDI 25,5%, inhibitory trypsyny 3,2 mg), tłuszcz – 12%,
- zawartość naturalnie związanego oleju stanowi źródło energii i ogranicza udział tłuszczu dodawanego do mieszanki paszowej,
- doskonała struktura charakteryzująca się właściwościami osypowymi, zwiększającymi funkcjonalność podczas magazynowania,
- brak udziału substancji chemicznych w procesie produkcyjnym,
- smak, zapach i kolor zachęcający do pobierania
Skład % udział:
• białko: 38%
• tłuszcz: 12%
Opakowanie: luz