Śruta rzepakowa NON GMO 50kg
kod produktu: 32921
marka: -


Uniwersalne źródło wysokiej jakości białka z zapewnieniem braku modyfikacji genetycznych - NON GMO
Wenn Sie das Produkt kaufen möchten oder Informationen zur Verfügbarkeit dieses Produktes wünschen, richten Sie Ihre Anfrage bitte über das Kontaktformular unter “Kontakt” an unser Sales Team.
Opis produktu
Śruta rzepakowa NON GMO to znakomity sposób na uzupełnienie białka w paszy przy zakazie stosowania surowców modyfikowanych genetycznie. Dla przeżuwaczy stanowi cenne źródło białka palonego w żwaczu, wpływającego na wyższy poziom mocznika w mleku, poprawia rozród oraz zwiększa pasaż białka mikrobiologicznego. Producentom trzody chlewnej i drobiu daje szansę na zniwelowanie kosztów produkcji, jest bowiem odczuwalnie tańsza od śruty sojowej, przy zbliżonej jakości białka i równie korzystnym poziomie aminokwasów. Starszym grupom zwierząt uzupełnia konieczne w diecie włókno pokarmowe.
Przeznaczenie: żywienie przeżuwaczy, trzody chlewnej z wyłączeniem prosiąt oraz starszych grup technologicznych drobiu
Główne zalety:
Skład % udział:
Zalecane dawkowanie:
Opakowanie: worek 50 kg
Przeznaczenie: żywienie przeżuwaczy, trzody chlewnej z wyłączeniem prosiąt oraz starszych grup technologicznych drobiu
Główne zalety:
- atrakcyjny stosunek zawartości białka do ceny produktu
- efektywne źródło aminokwasów siarkowych
- uzupełnienie włókna surowego w dawce pokarmowej
Skład % udział:
- Białko – 32-34%
- Tłuszcz – 1,5-2%
- Włókno – 13%
- NEL dla bydła – 5-7,5 MJ/kg (0,7-1,06 JMP)
- EM dla trzody – 11,0-12,0 MJ/kg
- EM dla drobiu – 8,5-10,5 MJ/kg
- lys – 20 g/kg
- met + cys – 15,8 g/kg
- tre – 15,4 g/kg
- trp – 5 g/kg
Zalecane dawkowanie:
- bydło: max. 30%
- trzoda chlewna: max. 15%
- drób: max. 10%
Opakowanie: worek 50 kg

Polecane
Brak produktów.