Amirap Efekt 34-2 BEZ GMO 50kg
ZADZWOŃ tel. 56 682 38 88 kom. 660 690 073 7:00 - 15:00 |
Opis produktu
Amirap Efekt to unikalny i nowoczesny komponent paszowy, który idealnie wkomponowuje się w dawki dla bydła. Poekstarkcyjna śruta rzepakowa podlega unikatowej obróbce zapewniają wysoką jakość i efektywność produktu. Odpowiednia temperatura stosowana w procesie ZUBR oraz kilkuetapowy proces uszlachetniania i oczyszczania śruty rzepakowej, gwarantuje uzyskanie białka chronionego (60 %) tak cennego w żywieniu bydła (podwójna ilość w porównaniu z poekstrakcyjną śrutą rzepakową), głównie mleko twórczej metioniny (zapoczątkowuje budowę łańcucha białkowego). Taki skład zapewnia poprawę parametrów mleka, szczególnie białka i kazieny, za które mleczarnie dodatkowo dopłacają. Amirap Efekt to produkt o niskim procencie zaolejenia (2%), co sprawia, że można go bezpiecznie łączyć z produktami ZUBR mających większą ilość oleju np. z Protiną Fat 34-19. Zapewnia to idealny bilans białkowo energetyczny paszy. Dzięki całkowitemu braku chemicznych substancji, które są standardowo używane w śrutach do procesu ekstrakcji oleju zapewniamy produktom wysoką smakowitość (brak gorzkiego smaku), apetyczny zapach, co niezmiernie nęci zwierzęta do pobierania paszy. Wszystkie produkty z fabryki ZUBR wytwarzane są z roślin niemodyfikowanych genetycznie.
Typ: śruta rzepakowa poekstrakcyjna obrabiana w procesie trójstopniowym
Przeznaczenie: Komponent paszowy powstały w wieloetapowym procesie ZUBR, przeznaczony dla bydła mlecznego i opasowego
Główne zalety:
- wyższa mleczność krów
- lepsze parametry mleka
- zdrowe, spokojne i umięśnione buhaje opasowe
Skład % udział:
- PROFAT: 36%
- białko: 34%
- tłuszcz: 2%
- białko chronione: 60%
- tłuszcz strawny: 2%
Zalecany udział w dawce dziennej:
- bydło mleczne: 1–4 kg
- bydło opasowe: 2–4 kg
Opakowanie: worek 50 kg
Polecane
Do pobrania
Opinie
Szczegóły w regulaminie.